Toivotamme hyvää juhannusta ja kesää

Kevään 2015 tiedote on ilmestynyt

Torstai 26.2.2015 - Paula Toivola - Tiedottaja(kotisivut, jäsentiedote)

kuva_tiedotteesta_2015.jpg

Keväinen tervehdys yhdistyksen jäsenille!

Yhdistyksen hallitus on täydentynyt kahdella uudella hallituksen jäsenellä. Tässä on heistä pieni esittely.

Tiedottaja (järjestöpalstat) Sari Nylund

Olen kahden lapsen äiti. Työskentelen sairaanhoitajana, viimeiset kuusi vuotta olen ollut kotihoidossa. Diabeteksen osalta olen ykköstyyppi, diagnoosi tehty vuonna 2007, suvusta ei löydy muita diabeetikkoja. Diabetekseni hoito ei ole ollut helpoimmasta päästä, siten insuliinipumppu on keikkunut mukana joulukuun alusta saakka, on ihan minun juttuni! Tykkään samoilla luonnon helmassa, kävellen ja juostenkin. Toivottavasti tavataan "turuilla ja toreilla"!

Hallituksessa olemme ideoineet ja suunnitelleet tapahtumia tälle keväälle ja kesälle niin, että jokaiselle jäsenelle löytyisi jotakin mieluista ajanvietettä. Mikäli sinulla on toiveita yhdistyksen toimintaan liittyen, ole rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin. Pyrimme järjestämään toimintaa jäsenistön tarpeiden ja toiveiden mukaan. Yhteyden hallituksen jäseniin, saat parhaiten hallituksen jäsenen sähköpostin kautta tai nettisivuillamme olevan ”Ota yhteyttä” – kaavakkeen kautta. Tapahtumista ilmoitamme kotisivujen lisäksi paikallislehtien järjestöpalstoilla. Voit päivittää muuttuneet tietosi esim. sähköpostiosoitteesi liittoon tai jäsenasioidenhoitajalle.

Tällaisia kuulumisia tämän kevään jäsentiedotteen ensimmäisellä sivulla... Jäsentiedotteen painatus- ja postituskuluihin otettiin kantaa viime syyskokouksessa ja näin tiedottajan asemassa, tarkastelin kuluja, yritin saada mainostajia ja kuluja pienemmäksi. Hallituksen yhteispäätöksellä päätettiin painattaa A5 kokoinen jäsentiedote... tämä ei ole Diabetesyhdistykselle sekä jäsenille mikään suuri muutos sillä muutamia vuosia aikaisemmin tiedote painettiin juuri tässä koossa...

Muutamat virheet joita tiedotteesta löytyy, korjaan nyt tässä... eli Hallituksen yhteystiedoissa Johanna Holmbomin sähköpostiosoite on väärin, oikea osoite on johanna.holmbom@dnainternet.net  Johanna toimii yhdistyksessä liikuntavastaavana, joten häneen voi olla yhteydessä mm. keilaus ja kuntosali asioissa.

Toinen selkeä unohdus on Leporannan kesäpäivä ja yhdistyksen 35v kakkukahvit. Ilmoitus on hieman puutteellinen, Kesäpäivä siis järjestetään jo pitkäaikaisemmille jäsenille varmasti tutussa paikassa, Diabetesyhdistys on useana vuotena pitänyt "Kesän avajaispäivän" Kesäkoti Leporannassa, osoite Leporantaan on Paloniementie 112.

Kevät tulee sisältämään mm:

- Keilailua, Kuntosalitoimintaa keskiviikkoisin ja Yhdessä-kerhoa tiistaisin

- Perhekerhon Huimala retki 3.3.2015

- Kevätkokouksen ja hotosuunnitelmaluennon 11.3.2015

- Perhekerho illassa vierailija hypokoira yhdistyksestä 7.4.2015

- Infotilaisuus insuliinipumpuista 20.4.2015

- Kevätviuhahdus ja Torsti Salosen retki Helatorstaina 14.5.2015

- Kesäpäivä ja 35v kakkukahvit Leporannassa 6.6.2015

- Mahdollisuus osallistua Karkkilan Seudun Diabetesyhdistyksen Korkeasaari retkeen 13.6.2015

- Minigolf tempaus nuorille (13-30v diabeetikoille) 15.6.2015

- Apuomena järjestää: 16.6.2015 retki Ypäjän musiikkiteatteriin: "Täällä Pohjantähden alla"

- Perheiden leiri Kisakalliossa 26.-28.6.2015 Mukana myös Karkkilan, Hyvinkään ja Riihimäen Diabetesyhdistykset

- Retki Samppalinnan kesäteatteriin. "Onnen päivät" musikaalikomedia ja lounas ennen näytöstä 4.7.2015

- Syksyllä tulossa Prahan matka

Toimintarikasta kevättä, osallistukaa, olkaa yhteydessä ja antakaa palautetta toiminnasta, tiedotteesta, ihan mistä vaan, ruusuja sekä risuja... Pyritään kehittämään toimintaa myös jatkossa.

Aurinkoista kevättä!

Toivoo: Paula Toivola, Tiedottaja, Lohjan Diabetesyhdistys ry