Uusimmat kirjoitukset

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tiedotus

Toivotamme hyvää juhannusta ja kesää

YHTEISTYÖSSÄ:

Vuosi vaihtui... Toimintarikasta vuotta 2015!

Torstai 1.1.2015 - Paula Toivola - Tiedottaja(kotisivut, jäsentiedote)


Pieni kurkistus edelliseen vuoteen...

antero_ja_paula.jpg

paavoitto.jpg

Antero Tiainen ja Paula Toivola esiintyivät: Joulumaa   

Perinteinen arpajaisten pääpalkinto: Piparkakkutalo

Mennyt vuosi kiteytyi puheenjohtajan kirjoittamaan edelliseen blogikirjoitukseen. Syyskokous vaikka herättikin monia tunteita, sai aikaan myös uusia ideoita tulevasta toiminnasta sekä siitä mitä kannattaa järjestää vuonna 2015 sekä minkälaiseen toimintaan on syytä panostaa enemmän. Kokoukset ovat niitä yhdistyksen "pakollisia" juttuja, joita ilman ei yhdistystoiminta voisi pyöriä eteenpäin. Sen sijaan vuosittainen Joulujuhla on jokaiselle yhdistyksen jäsenelle tarkoitettu tapahtuma, jossa voi jakaa vertaistukea sekä nauttia yhdessäolosta. Viime vuonna siis 2013 yhdistyksen Joulujuhla oli poikkeuksellisesti järjestötila Punakanelissa, jossa osallistujia oli 36. Vuonna 2014 pääsimme taas perinteiseen Joulujuhlan vietto paikkaan, Lohjan Seurakuntakeskukseen jonne osallistujia saapui 46. Ehkä hiukan "tuulinen" loppuvuosi 2014 päättyi Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto -henkiseen Joulujuhlaan. Tästä on hyvä jatkaa juuri alkanutta vuotta 2015! :)

Joulujuhla sujui perinteisen kaavan mukaan, puheenjohtaja Mette Aatinen piti tervetuliaispuheen. Sen jälkeen syötiin riisipuuroa. Paula Toivola (eli minä) lauloi(n) pari laulua Joulumaa ja Chydeniuksen Joululaulu, Antero Tiainen säesti ja laulatti juhlaan saapunutta jäsenistöä yhteislaulujen merkeissä. Joulupukki vieraili ja toi lahjat kilteille lapsille sekä aikuisillekin. Lopuksi oli vielä torttukahvit ja arvonta. Arvonnassa pääpalkinnon voitti Touko Huhtimäki.

Kiitos kaikille mukana olleille ja Onnea alkaneeseen vuoteen 2015!

pukki_2014.jpg

Vuosi 2015 on alkanut...

Tämän päivän aamu alkoi Yhdistyksen nettisivujen päivittämisellä, sillä tästä päivästä eteenpäin ainakin vuoden verran yhdistyksen toimintaa suunnittelee uusi hallitus. Samat jatkavat edellisestä vuodesta ja lisäksi joukon vahvistukseksi ovat saapuneet Paula Huhtimäki ja Sari Nylund. Onnea hallituspaikasta ja tervetuloa mukaan joukkoon!

Vuodelle 2015 on suunniteltu jo perhekerhoiltoja, neljän eri yhdistyksen järjestämä lastenleiri, hoitosuunnitelmaluento... ajatuksia tulevasta nuorille Minigolf ja NUORTEN OMA keilausilta (siis erikseen kuin keskiviikkoisin toimiva) ... Kaikenikäisille yhdistyksen jäsenille jatkuu keilavuoro keskiviikkoisin ja yli 50 vuotiaille jäsenille 50+ kuntosali vuoro kerran viikossa yhdessä parin muun paikallisen yhdistyksen kanssa.

Yhdistysten yhteinen "Yhdessä" kerho starttaa tammikuussa järjestötila Punakanelissa ja vastuuvetovuoro taisikin olla ensimmäiseksi juuri diabetesyhdistyksellä. Insuliinipumpuista luento Lohjan sairaalassa kevään aikana, retki Suomenlinnaan Karkkilan Seudun Diabetesyhdistyksen kanssa ja yhdistyksen 35 vuotta kestäneen taipaleen juhlistamista :-) Tämä vuosi on Diabetesliiton 60v juhlavuosi.

Ykkösklubi toiminta toivottavasti lähtee käyntiin Lohjan Sairaalassa. Ykkösklubi toimii siis Nuorten akatemian rahoittamana, eikä kuormita yhdistystä mitenkään. Mutta olisipa hienoa saada tuo Diabetesliiton yksi "ylpeydenaihe" toimintaan myös Lohjalla. Lisätietoja Ykkösklubista: Inspis nuorten nettilehden Blogi

Ja mitäpä vielä itsestäni, työpaikka vaihtui tässä Joulukuussa. Diabeteksen hoidon haasteet tulee nyt punnittua kotihoidossa, jossa teen pelkkää aamuvuoroa eli sillä tavalla terveellisempää kuin kolmivuorotyö. Mutta juuri esimerkiksi eilen uudenvuodenaattona oli monta asiakasta, pitkät välimatkat asiakkaiden välillä ja erittäin huono ajokeli. Älypuhelimeen ilmestyy aamulla asiakkaat ja jonkinlaiset kellonajat jolloin pitäisi olla kenenkin luona. No vieraat tiet, huono keli ja monet muut osatekijät saivat aikaan sen että rivakasti asiakkaalta toiselle syöden aina välillä jotain nopeasti matkanteon ohessa. Että mites tämä diabeetikolle ajateltu ateriarytmi toteutuu... hmm... no onneksi aina ei ole tuollaisia päiviä.

Lauluharrastuksen osalta käyn Julius Melonin laulutunneilla, Kauniaisten Musiikkiopistolla laulutunneilla sekä laulan Kamarikuorossa. Kesäteatteriharjoitukset ovat jo alkaneet, tällä kertaa Vihdin teatterin. Nuorten Diabetesyhdistyksessä hallitustyöskentelyni jatkuu ja kokous onkin jo heti huomenna. Paikallisen TEHY:n ammattiosastoonkin on mielenkiintoa, uusi hallitus valitaan tammikuun lopulla.

Siis toimintarikas vuosi on alkamassa :)

Menestyksellistä ja toimintarikasta Uutta Vuotta 2015 kaikille

Toivoo: Tiedottaja Paula

Tämän jälkeen alkaakin Yhdistyksen tiedotteen sisällön suunnittelu, Helmi-Maaliskuussa tarkkaile postiasi ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini