Uusimmat kirjoitukset

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Tiedotus

Toivotamme hyvää juhannusta ja kesää

YHTEISTYÖSSÄ:

5.8.2014 Karkkilan Seudun Diabetesyhdistyksen Kesäinen iltapäivä Vuotinaisissa

Sunnuntai 10.8.2014 - Paula Toivola - Tiedottaja


img_2962.jpg

Karkkilan Seudun Diabetesyhdistys kutsui Lohjan Diabetesyhdistyksen jäseniä vieraikseen viettämään kesäpäivää 5.8.2014 Vuotinaisten Leirikeskuksen rantasaunalle saunomisen, yhdessäolon ja makkaran paiston merkeissä. Tapahtumaa mainostettiin Länsi-Uusimaa lehden järjestöpalstalla ja yhdistyksen nettisivuilla. Paikalla oli kuitenkin vain minä (Blogin kirjoittaja) ja hallituksesta Irmeli Järvinen. Päivä oli Lohjan vähäisestä edustus joukosta huolimatta onnistunut ja erittäin mukava kokemus. Mistä iltapäivän vietto sitten koostui?

Yhdessäolosta... karkkila.jpg

Saunomisesta ja uimisesta Vuotinainen nimisessä järvessä... Järvessä kasvoi paljon Lumpeita ja joku Karkkilan yhdistyksestä tiesi kertoa ja valistaa tätä nuorta yhdistys aktiivia, että Lumpeet kasvavat vain puhtaassa vedessä...

img_2945.jpg

img_2951.jpg

img_2950.jpg

Nuotion äärellä keskusteltiin paljon yhdistysten yhteisestä toiminnasta, hyviksi todetuista hoitovälineistä ja kävipä ilmi että Karkkilan Seudun Diabetesyhdistys täyttää kuluvana vuonna 30v. Onnea Karkkila ! Kuulemma Lohjan yhdistykselle tulee kutsu sitten Juhlasta... Lohjan yhdistyksen edustus parivaljakosta, Paula hioi Karkkilan Puheenjohtaja Jorma Snellmannin kanssa uusia yhteistyökuvioita ja Irmeli toimi erittäin hyvänä makkaranpaistajana ;-)

img_2959.jpg

Mukava kesäinen ilta tuli vietettyä Karkkilan Seudun Diabetesyhdistyksen väen seurassa, Kiitos Karkkila :-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini