5.8.2014 Karkkilan Seudun Diabetesyhdistyksen Kesäinen iltapäivä Vuotinaisissa

Sunnuntai 10.8.2014 - Paula Toivola - Tiedottaja

img_2962.jpg

Karkkilan Seudun Diabetesyhdistys kutsui Lohjan Diabetesyhdistyksen jäseniä vieraikseen viettämään kesäpäivää 5.8.2014 Vuotinaisten Leirikeskuksen rantasaunalle saunomisen, yhdessäolon ja makkaran paiston merkeissä. Tapahtumaa mainostettiin Länsi-Uusimaa lehden järjestöpalstalla ja yhdistyksen nettisivuilla. Paikalla oli kuitenkin vain minä (Blogin kirjoittaja) ja hallituksesta Irmeli Järvinen. Päivä oli Lohjan vähäisestä edustus joukosta huolimatta onnistunut ja erittäin mukava kokemus. Mistä iltapäivän vietto sitten koostui?

Yhdessäolosta... karkkila.jpg

Saunomisesta ja uimisesta Vuotinainen nimisessä järvessä... Järvessä kasvoi paljon Lumpeita ja joku Karkkilan yhdistyksestä tiesi kertoa ja valistaa tätä nuorta yhdistys aktiivia, että Lumpeet kasvavat vain puhtaassa vedessä...

img_2945.jpg

img_2951.jpg