Liikunta ja harrastukset

Tästä sivulta läydät erilaisia liikuntaan ja harrastuksiin liittyviä asioita.

Voit myös itse ehdottaa jotain lajikokeilua esim. keilailu tai tms.

Ehdotuksen voit tehdä Ota yhteyttä -linkin kautta.

Keilailu jatkuu taas syksyllä 2018

26.9 - 28.11.2018 keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 on rata varattu keilahalliin. Maksu 3 € per kerta.

Kuntosaliopastus ja vesijuoksuopastus

Neidonkeitaalla (Runokatu 1) on vesijuoksuopastuksia lauantaisin klo 15:00–15:30 sekä kuntosaliopastuksia  joka toinen perjantai klo 16-17. Lisäksi opastuksia on Sammatissa, Saukkolassa ja Pusulassa kerran kuukaudessa.

Kaikkiin opastuksiin avataan paikat varattaviksi 2 viikkoa etukäteen. Opastuksiin pääsee mukaan kuntosalimaksulla tai uintimaksulla (Sammatin, Saukkolan ja Pusulan opastukset maksutta), huomioi tässä apuomenan tarjoama etukortti diabeetikoille.

Lisätietoja: www.lohjanliikuntakeskus.fi ja vasemmalta valikosta Ohjattu liikunta ja avautuvasta valikosta opastukset aloittelijoille.

Lisätietoja liikunnallisesta toiminnasta: Liikuntavastaava Johanna Holmbom

ETUKORTTIESITE 1.7.2015

Apuomena ry myy LOHJALAISILLE (sekä ulkopaikkakuntalaisille jäsenjärjestöön kuuluville) vammaisille ja muille erityisryhmille 5 euron hintaisia henkilökohtaisia etukortteja, joiden voimassaoloaika on kalenterivuoden loppuun. Aikaisemmin lunastettuun etukorttiin lisätään kuluvan vuoden uusi tarra. Neidonkeitaan sisäänpääsymaksu uimahalliin on etukortin haltijalle 3,40 € ja Neidonkeitaan kuntosalille 2,60 € sekä Tennarin kuntosalille 2,30 €. Käyntikertoja ei ole rajoitettu.

Mikäli etukortin haltija tarvitsee saattajan tai avustajan, tulee tästä oma tarra etukorttiin. Avustajan tarpeesta on täytettävä oma selvityskaavake etukorttia haettaessa, jolloin avustaja pääsee maksutta sisään. Avustajatarran käyttäjällä oltava aina mukana avustaja altaalla. Jos etukortissa on avustajatarra ja menee ilman avustajaa Neidonkeitaaseen, niin silloin joutuu maksamaan normaalin hinnan eikä liikuntakeskus vastaa mahdollisista seuraamuksista.

ETUKORTTI ON AINA ESITETTÄVÄ KASSALLA!!

NYT MYÖS 10 x SARJALIPPU UIMAHALLIIN 30,60 €, KUNTOSALILLE 23,40+älykortti 6,00 €! Tennarin kuntosalille 10 x sarjalippu on 20,70 €!

Toimisto on avoinna ma-pe klo 9-15. Muista ottaa KELAKORTTI mukaan.

(Diabeetikot: Kelakortin numero 103 ja 215)

Apuomenan toimisto Suurlohjankatu 21-23 A, Lohja.

liikunta.jpg