dlogo2.jpg

Lohjan Seudun Diabetesyhdistyksen kerho perheille, joiden lapsella on diabetes

kimppa.jpg

Oletko ymmällä uuden sairauden kanssa?
                              Sata kysymystä mielessä?
                                      Kaipaatko tukea muilta vanhemmilta?

Kerhosta saat tukea, vertaistoimintaa, uusia ystäviä ja luultavasti myös vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tarjolla on myös keskustelua, tietoa, asiantuntijavieraita, lapsille leikkitila ja lapsenvahdit, välipalaa, kahvia...yms.

Kaiken ikäisten lasten/nuorten perheet toivotetaan tervetulleiksi rohkeasti mukaan toimintaan.
Ei ilmoittautumisia ! Kerhoon osallistuminen ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä, myös muiden yhdistyksien jäsenet ovat tervetulleita kerhoon!

Kokoontumispaikkana Mäntynummen seurakuntatalon takkahuone Lohjan asemalla
Mäntynummentie 17  (sisäänkäynti talon takaa alakertaan, autot etupihalle)

VINKKI: Vertaistukea jaetaan nykyään myös verkossa, Lohjan Diabetesyhdistyksen perhekerholla on oma Facebook-sivu!

Käy tykkäämässä sivua, klikkaa alla olevaa linkkiä:

Lohjan Diabetesyhdistyksen perhekerho

Tule mukaan toimintaamme!

Entiset ja uudet perheet toivotamme tervetulleiksi! Tapaamisiin!

Kaikki ideat kerhotoimintaan liittyen otetaan vastaan ilomielin, mahdolliset perheretket ym.

Syksyn 2018 kerhoillat:

Ke 29.8